Parkeringsvagt Silkeborg - 25 timer

Q-Park Operations Denmark A/S

Nyder du frisk luft, og jagter du samtidig de daglige 10.000 skridt for en sundere hverdag? Så kan du muligvis nøjes med at få klaret din daglige motionskvote i arbejdstiden, hvor du bl.a. vil blive omfattet af en af de førende lønpakker inden for parkeringsområdet i Danmark. Q-Park Operations Denmark A/S har nemlig travlt i Silkeborg, og vi udvider derfor med en effektiv parkeringsvagt til holdet i Silkeborg

Stillingen er gennemsnitligt på 25 timer pr. uge, og du vil have både dags- aften- og weekendvagter, der vil ligge i tidsrummet 7:00-23:00. I ferieperioder og ved sygdom håber vi, at du er fleksibel og gerne tager et par ekstravagter. Som parkeringsvagt på holdet i Silkeborg vil du få tre gode kollegaer, som er gode til at hjælpe hinanden med vagtbytte, når det er nødvendigt.

Det er vigtigt, at du er en habil bilist, da du skal køre effektivt fra det ene parkeringsområde til det næste. I perioder vil vi kunne stille firmabil til rådighed til kørslen i arbejdstiden, men du skal alligevel have mulighed for at køre i din egen bil mod godtgørelse jf. statens takster, når firmabilen ikke er ledig. I spørgeskemaet bedes du oplyse, om du har mulighed for dette.

Vi forventer, at du har et godt kendskab til Silkeborg, og det vil være en fordel, hvis du er bosiddende i området.

Da arbejdet foregår udendørs i al slags vejr både sommer og vinter, sørger vi selvfølgelig for fuld uniform samt tillæg til både sko og støvler.

Det er en fordel, men ikke et krav, at du tidligere har arbejdet som parkeringsvagt. I alle tilfælde sørger vi nemlig for at uddanne dig gennem sidemandsoplæring og e-learning. Vores arbejdsredskaber, interne kurser og uddannelser er digitale, så det er vigtigt, at du er vant til at bruge IT og smartphone. 

 

 Dine primære opgaver

 • At holde opsyn med de parkeringsområder, som virksomheden administrerer
 • At udskrive parkeringsafgifter jf. skiltede regler
 • At yde kundeservice bl.a. besvare henvendelser fra bilister omkring parkeringsregler. 

Om dig

 • Du kan arbejde selvstændigt, effektivt og proaktivt for at nå de opstillede mål
 • Du er fleksibel, omstillingsparat og arbejder loyalt for virksomheden  
 • Du kan bevare roen og har en professionel attitude i pressede situationer 
 • Du taler og skriver dansk
 • Du skal have gyldigt kørekort til personbil (B)
 • Du skal være villig til at stille egen bil til rådighed mod godtgørelse jf. statens takster

Om lønnen

Du vil få en fast timeløn, som hvert år reguleres jf. overenskomsten. Du får:

 • 167,10 kr. i timen
 • 33,54 kr. i aftentillæg for timer på hverdage, efter kl. 18
 • 43,08 kr. i weekendtillæg fra lørdag kl. 14 og hele søndagen
 • 50% af timelønnen i overtidstillæg, for de timer du arbejder mere end 160,33 pr. md. 

Ud over løn og tillæg får du 13,75% af ovenstående løndele oveni din løn som SH og særlig opsparing. Dette udbetales sammen med lønnen i juni og december. Du får også firmabetalt pension på 8%, firmabetalt sundhedsordning gennem Pension Danmark, firmabetalt arbejdstøj og et årligt skotillæg til køb af uniformssko/støvler

Søg stilling

Ved at klikke på "Send ansøgning", udfylde spørgeskemaet, uploade et foto af dig selv og en kort ansøgning, hvor du beskriver, hvorfor du gerne vil være parkeringsvagt hos os. Du skal også uploade et kort CV, så vi får indblik i din tidligere erhvervserfaring. Det er en forudsætning for ansættelse. For at komme i betragtning til stillingen skal du desuden oplyse en eller flere referenceperson(er) inkl. telefonnummer fra en tidligere arbejdsplads.

Der afholdes jobsamtaler i uge 22 og 23.

Region:

 • Region Midtjylland

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Deltid

Arbejdsdage:

Aften
Dag
Weekend

Ansøgningsfrist:

31. maj

Tiltrædelse:

12. juni eller før

Arbejdssted:

Silkeborg

Hjemmeside:

http://www.q-park.dk

Kontoradresse:

Gladsaxevej 378, 3.sal 2860 Søborg